FL: Líder z Trenčína nerozhodne v Senici

NETKY.SK • 23 August 2014, 07:39 • 2 min
FL: Líder z Trenčína nerozhodne v Senici

SENICA - Futbalisti Trenčína zostávajú v tejto sezóne najvyššej slovenskej súťaže naďalej nezdolaným tímom.

slovakia

left justify in out

Táto skutočnosť platí aj po piatkovom stretnutí 7. kola Fortuna ligy v Senici, v ktorom sa zrodil nerozhodný výsledok 1:1. V zaujímavom meraní síl sa po bezgólovom prvom polčase ujali vedenia "Záhoráci", keď v 59. min po Majtánovom prieniku a jeho prihrávke skóroval Jan Kalabiška. Pre českého ofenzívneho stredopoliara to bol tretí presný zásah v tomto ligovom ročníku. Zvýšenú snahu hráčov AS korunoval vyrovnávajúcim gólom v 84. min brazílsky stopér Ramón Rodríguez da Silva, ktorý hlavičkou po rohovom kope prekonal domáceho brankára Šullu. V závere mohol nakloniť misky váh na stranu Senice Majtán, ale Volešák bol proti. 

 

Trenčín, ktorý v Senici ešte nikdy nevyhral, má momentálne 14 bodov a na čele tabuľky dvojbodový náskok pred Slovanom Bratislava ("belasí" však odohrali o dva zápasy menej). Senica poskočila na štvrtú priečku s 10 bodmi. 


Futbal - Fortuna liga 2014/2015 - 7. kolo - piatok: 

FK Senica - AS Trenčín 1:1 (0:0) 
Góly: 59. Kalabiška - 84. Rodríguez da Silva, ŽK: 8. R. Mazáň - 22. Hajradinovič, 62. Edmond, rozhodovali: Vnuk - Chládek, Bóllo, 2458 divákov 
Zostavy: 
Senica: Šulla - Chvátal (50. Filípek), P. Pavlík, Pillár, R. Mazáň - Komara (70. T. Kóňa), Ventúra - Hlohovský (75. J. Kosorin), Piroska, Kalabiška - T. Majtán 
AS Trenčín: Volešák - Čögley, Kleščík, Rodríguez da Silva, Lawrence - Lobotka - Hajradinovič (39. Mišák), Holúbek, Moses Simon - F. Kubík, Edmond (69. Mondek) 

Hlasy: 
Pavel Hapal (tréner Senice): "Zápas musím hodnotiť pozitívne, i keď sme nezískali tri body, ktoré sme chceli vybojovať. Trenčín je veľmi kvalitné mužstvo. Myslím si, že sme proti nemu predviedli kvalitný taktický výkon. Chceli sme hrať z hustého bloku, dobre brániť a vyrážať do rýchlych brejkov. Myslím si, že sa nám to darilo. Boli sme nebezpeční, utvorili sme si i šance, jednu sme premenili, ďalšie nie. Vo futbale nevyhrávajú mužstvá, ktoré sú herne lepšie, čo dnes bol Trenčín, ale rozhodujú situácie a my sme ich mali dnes dosť. Škoda, že sme ich nevyužili viac." 

Ivan Vrabec (tréner Trenčína): "Mali sme solídny vstup do zápasu. Na začiatku sme mali slušnú šancu. Na druhej strane súper mal tutovku, ktorú nevyužil. V prvom polčase sme mali územnú prevahu, no len po šestnástku. V pokutovom území sme boli málo aktívni. V druhom polčase sa scenár opakoval. Domáci hrozili z brejkov. Jeden im vyšiel a boli sme potrestaní. Na konci zápasu sme vyrovnali. Myslím si, že remíza je asi spravodlivá, aj keď sme prišli do Senice zvíťaziť." 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies