FL: Karhan v Trnave po sezóne končí, Spartak chce zahraničného kouča

NETKY.SK • 17 Máj 2017, 10:04 • 2 min
FL: Karhan v Trnave po sezóne končí, Spartak chce zahraničného kouča

Trnava - Vedenie futbalového klubu FC Spartak Trnava urobí zmenu na trénerskom poste, miesto Miroslava Karhana zaujme od nasledujúcej sezóny nový kormidelník zo zahraničia.

slovakia

left justify in out

"FC Spartak Trnava práve v týchto chvíľach začal finálne rokovania s novým trénerom, ktorý tím prevezme od novej sezóny," informoval klub na svojom oficiálnom facebookovom konte s tým, že jeho meno spozná verejnosť v stredu.

 

O plánovanej zmene na trénerskom poste sa Karhan podľa portálu www.trnavskyhlas.sk dozvedel v týždni po prehre so Slovanom. Odvtedy Spartak zaznamenal víťazstvá v Trenčíne (4:3) a doma s Michalovcami (1:0). Karhan povedie mužstvo v piatok v Senici a následne aj v poslednom kole Fortuna ligy 2016/2017 proti Zlatým Moravciam.

 

"Odpoveď na otázku, či bude po trénerskej zmene v Spartaku pokračovať v inej pozícii, v tomto momente nie je známa," informuje www.trnavskyhlas.sk. Spolu s Karhanom s najväčšou pravdepodobnosťou skončí pri A-mužstve aj jeho asistent Ivan Vrabec.

 

Spartak Trnava dve kolá pred záverom ligovej sezóny figuruje na 7. mieste tabuľky a má už len minimálnu nádej zabojovať o 4. priečku a účasť v predkole Európskej ligy UEFA 2017/2018.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona