FL: Juraj Jarábek abdikoval na post trénera Spartaka Trnava

NETKY.SK • 28 August 2015, 11:59 • 2 min
FL: Juraj Jarábek abdikoval na post trénera Spartaka Trnava

TRNAVA - Futbalový tréner Juraj Jarábek skončil v pozícii hlavného kormidelníka fortunaligového klubu FC Spartak Trnava. TASR o tom informoval hovorca "andelov" Marek Ondrejka prostredníctvom tlačovej správy.

slovakia

left justify in out

Jarábek svoju abdikáciu oznámil v piatok ráno majiteľovi klubu Vladimírovi Poórovi. Ten ju prijal. "Môžem túto informáciu potvrdiť. Po ich dnešnom stretnutí už nie je Juraj Jarábek trénerom nášho klubu," potvrdil PR manažér Spartaka Marek Ondrejka.

 

Dnes už bývalý kouč "bílich andelov" viedol tím vyše dvoch rokov, v prvej sezóne získal tretie a v druhej štvrté miesto. "Po dôkladnom zvažovaní som sa rozhodol k tomuto kroku. V poslednom období bol na moju osobu vyvíjaný veľký tlak. V takomto prostredí sa pracuje každému veľmi ťažko, rovnako aj mne. Myslím si, že mojim odchodom sa môže uvoľniť napätá atmosféra," reagoval Juraj Jarábek.

 

Ďalší členovia trénerského tímu na čele s hlavným koučom Branislavom Mrázom zostávajú pri mužstve minimálne na nedeľný duel proti MŠK Žilina. Trojica Mráz, Ivánka a Praj viedla už piatkový dopoludňajší tréning v Modranke.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona