FL: Jirku zo Spartaka Trnava vyhlásili za najlepšieho hráča mesiaca september

NETKY.SK • 25 Október 2017, 11:17 • 2 min
FL: Jirku zo Spartaka Trnava vyhlásili za najlepšieho  hráča mesiaca september

Bratislava - Erik Jirka sa stal prvým futbalistom Spartaka Trnava, ktorý vyhral anketu Hráč mesiaca Fortuna ligy. Dvadsaťročný krídelník získal individuálny honor za septembrové výkony, keď patril medzi ťahúňov suverénneho lídra súťaže.

slovakia

left justify in out

"Člen slovenskej reprezentácie do 21 rokov sa gólmi postaral o víťazstvá Trnavy nad Prešovom (2:0) i Zlatými Moravcami (1:0) a jedným zásahom prispel aj k trojbodovému zisku zverencov Nestora El Maestra v Senici (3:1)," informoval portál fortunaliga.sk.

 

Víťazstvo Jirku v ankete Hráč mesiaca september bolo tesné, "ohrozoval" ho držiteľ augustového ocenenia Lukáš Hroššo. Brankár Nitry dokonca získal o dva body viac od odbornej poroty, ale v hlasovaní fanúšikov mal Jirka štvorbodový náskok, ktorý napokon rozhodol o jeho celkovom triumfe. Tretí skončil už s výraznejším bodovým odstupom ďalší hráč Trnavy Marvin Egho.

 

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies