FL: Jelič chce byť kráľom strelcov a ešte ponaháňať Trenčín

NETKY.SK • 14 Máj 2015, 13:05 • 2 min
FL: Jelič chce byť kráľom strelcov a ešte ponaháňať Trenčín

BRATISLAVA - Futbalista MŠK Žilina Matej Jelič je so 16 presnými zásahmi zatiaľ najlepším strelcom najvyššej slovenskej súťaže v sezóne 2014/2015, pred českým legionárom FK Senica Janom Kalabiškom má jednogólový náskok.

slovakia

left justify in out

Tretí v poradí kanonierov a Jeličov klubový spoluhráč spod Dubňa Jaroslav Mihalík skóroval dvanásťkrát.

 

"Pochopiteľne, že ma to veľmi teší. Zároveň však verím, že sa na čísle 16 nezastavím. Do konca sezóny zostávajú štyri kolá, a tak hádam nejaké góly ešte pridám a stanem sa kráľom strelcov. Na môjho prenasledovateľa Kalabišku sa veľmi nezameriavam, v prvom rade sa koncentrujem sám na seba," citoval portál fortunaliga.sk slová 24-ročného chorvátskeho útočníka žilinského klubu Jeliča (nar. 5. novembra 1990), ktorý ďalej s úsmevom poznamenal: "Na druhej strane treba uznať, že v aktuálnom ročníku podáva Kalabiška naozaj dobré výkony. Keď sa mu podarilo streliť tri góly do siete Banskej Bystrice, správne ma to nabudilo a o pár hodín som to isté vyviedol ja v súboji s Košicami." 

 

Už iba futbalisti Žiliny môžu hráčom AS Trenčín zmariť ambície získať double. Na lídra fortunaligovej tabuľky má MŠK v súčasnosti päťbodový odstup, hrá sa ešte o tucet bodov. Jelič so spoluhráčmi spod Dubňa chcú ešte vedúci tím klasifikácie ponaháňať a zabojovať o majstrovskú trofej. "Všetci dúfame, že Trenčania ešte niekde body stratia a my u nich vyhráme v predposlednom kole. Jedine tak sa môžeme prepracovať na prvú priečku. Prvotnou podmienkou samozrejme je, že aj všetky ostatné zápasy musíme vyhrať. Hádam sa nám to podarí," zaželal si Matej Jelič, rodák z chorvátskych Našic neďaleko Osijeka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona