FL: Janečkova kariéra bude pokračovať v druholigovej Karvinej

NETKY.SK • 14 Január 2016, 10:55 • 2 min
FL: Janečkova kariéra bude pokračovať v druholigovej Karvinej

KARVINÁ - Kariéra slovenského futbalistu Mareka Janečku bude pokračovať v druhej českej lige. Ako informovalo štvrtkové vydanie denníka Šport, po ukončení angažmánu v Spartaku Trnava sa dohodol na kontrakte do konca sezóny s tímom MFK OKD Karviná.

slovakia

left justify in out

Janečka skončil v Trnave už po uplynulom ročníku. Upísal sa Podbrezovej, no onedlho opäť odišiel na hosťovanie do Spartaka. Po jeseni však futbalovú kapitolu v klube slovenského fortunaligistu definitívne ukončil. "Pôsobenie v Spartaku je minulosť, čo ma mrzí, ale musím sa pozerať dopredu. Som zvedavý, akú úroveň má druhá česká liga," povedal Janečka pre Šport.

 

Ďalšou kariérnou výzvou bude Karviná. Po jeseni jej v priebežnej tabuľke druhej českej súťaže patrí tretia priečka s bodovou stratou na postup do Synot ligy. Klub sa netají postupovými ambíciami a v prípade ich naplnenia by mal Janečka v Karvinej zotrvať aj budúcu sezónu. "S Karvinou som sa dohodol na kontrakte do konca leta a s následnou ročnou opciou v prípade postupu. Z domu z Levoče to mám autom ako do Trnavy, tri hodiny. Takže sa poobzerám po byte," dodal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona