FL: Jakubka opäť trápia väzy v kolene, pripustil koniec aktívnej kariéry

NETKY.SK • 2 Február 2016, 14:57 • 2 min
FL: Jakubka opäť trápia väzy v kolene, pripustil koniec aktívnej kariéry

RUŽOMBEROK - Zdravotný stav slovenského futbalistu Martina Jakubka sa od začiatku roka nezlepšil. Skúsený útočník a člen širšieho kádra slovenskej reprezentácie pre TASR pripustil, že pre problémy s kolenom môže dokonca ukončiť aktívnu hráčsku kariéru.

slovakia

left justify in out

Útočníka fortunaligového MFK Ružomberok trápi bolesť na ľavej nohe. "Za kolenom pociťujem nepríjemnú bolesť väzov. V pondelok som po dvojtýždňovej vynútenej pauze znova začal s tréningom a dopadlo to zle. Ani som ho nedokončil. Vlastne od 7. januára, keď sme sa prvýkrát stretli, som neabsolvoval s mužstvom žiaden plnohodnotný tréning," referoval pre TASR.

 

Nad jeho zranením krútia hlavami aj lekári. Nevedia stanoviť presnú diagnózu a Jakubkov prípad je pre nich záhadný. V prípade nutnosti je účastník svetového šampionátu 2010 v Juhoafrickej republike ochotný podstúpiť operáciu, veď na operačnom stole ležal pre problémy s kolenami už osemkrát. "Ľavé bolo pod skalpelom štyri razy, pravé rovnako. K tomu trikrát operácia slabín, raz palec na nohe, navyše sánka. Spolu trinásť zákrokov," prezradil Jakubko.

 

Ak by bývalého hráča Dukly Banská Bystrica, moskovského Saturn Ramenskoje či Amkaru Perm zranenie ďalej nepustilo, pripustil koniec hráčskej kariéry: "Už nie som najmladší, vo futbalovom živote som prežil množstvo pekných chvíľ. No sú aj dôležitejšie veci ako futbal. Beriem to s nadhľadom a reálne. Keď raz príde ten čas, hoci aj pre súčasné problémy s kolenom, zavesím kopačky na klinec."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona