FL: Hucko skončil v Trnave, Spartak do konca sezóny povedie Karhan

NETKY.SK • 21 Apríl 2016, 11:30 • 2 min
FL: Hucko skončil v Trnave, Spartak do konca sezóny povedie Karhan

TRNAVA - Na druhý deň po stredajšej prehre 1:4 so Slovanom Bratislava sa Ivan Hucko rozhodol abdikovať na funkciu trénera vo fortunaligovom futbalovom klube FC Spartak Trnava.

slovakia

left justify in out

Predstavitelia klubu jeho rezignáciu prijali a v záverečných piatich zápasoch v jarnej časti tejto sezóny povedú mužstvo doterajší asistenti Miroslav Karhan, Martin Rusňák a Pavel Kamesch. "Táto trojica na čele s Karhanom bude viesť už najbližší zápas proti Žiline, ktorý je pre Trnavu, z hľadiska bojov o Európsku ligu, veľmi dôležitý," informovalo vedenie klubu v tlačovej správe.

 

"Áno, túto informáciu môžem potvrdiť. Na dnešnej porade som sa rozhodol abdikovať a skončiť v pozícii hlavného trénera v Trnave. Jediným dôvodom, prečo som sa tak rozhodol, je, aby mužstvo v záverečných zápasoch jarnej časti dostalo nový impulz a zabojovalo o vytýčený cieľ tejto sezóny," vyjadril sa Hucko, ktorý viedol Spartak od 8. kola.

 

Mužstvo zanechal na 5. priečke tabuľky najvyššej domácej súťaže, pričom Spartak má stále reálnu šancu zabojovať o miestenku v európskom pohári číslo dva. Herne však vo viacerých zápasoch s papierovo slabšími súpermi zakolísal a vysoká prehra v derby so Slovanom definitívne prinútila Hucka vzdať sa funkcie.

 

Bývalý dlhoročný reprezentant a hráč Spartaka Miroslav Karhan povedie "bílích andelov" už v nedeľňajšom zápase 29. kola FL proti MŠK Žilina, ktorý má úvodný výkop o 17.30 h.

 

trénerské zmeny vo FL 2015/2016:

Slovan Bratislava:

Dušan Tittel - Nikki Papavasiliou (od 6. kola)

ViOn Zlaté Moravce:

Milko Djurovski - poverené duo Libor Fašiang, Jozef Pavlík (od 7. kola)

Spartak Trnava:

Juraj Jarábek - dočasne poverený Branislav Mráz (od 7. kola) - Ivan Hucko (od 8. do 28. kola) - Miroslav Karhan (od 29. kola)

FK Senica:

Eduard Pagáč - Juraj Sabol (od 8. kola)

MFK Ružomberok:

Ivan Galád - Ladislav Pecko (od 8. kola)

ŽP Šport Podbrezová:

Zdenko Frťala - Marek Fabuľa (od 10. kola)

MFK Skalica:

Aleš Křeček - Štefan Horný (po 14. kole)

Zemplín Michalovce:

František Šturma - Stanislav Griga (od 20. kola)

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona