FL: Godál aj Baéz sa v nedeľu vrátia do Trenčína

NETKY.SK • 11 September 2015, 12:27 • 2 min
FL: Godál aj Baéz sa v nedeľu vrátia do Trenčína

TRNAVA - Tréner FC Spartak Trnava Ivan Hucko si v nedeľu od 16.30 h v rámci 8. kola najvyššej slovenskej futbalovej súťaže odbije prvé fortunaligové stretnutie v novej anabáze.

slovakia

left justify in out

Jeho zverenci prídu na trávnik úradujúceho šampióna i aktuálneho lídra tabuľky Fortuna ligy 2015/2016 AS Trenčín. Pod hradom Matúša Čáka v minulosti pôsobila hneď trojica hráčov súčasnej trnavskej kabíny: Boris Godál, Aldo Baéz a David Depetris. Kým v prípade posledného menovaného Spartak stále čaká na dokumenty z Mexika potrebné na spečatenie jeho prestupu, Godál s Baézom sú pripravení zasiahnuť do akcie.


"Teším sa trochu viac ako na ostatné zápasy. Predsa len, šesť rokov strávených v Trenčíne sa nedá vymazať. Ide však o duel, v ktorom chceme zvíťaziť a získať tri body. Netuším, ako na mňa zareagujú fanúšikovia domácich. Keď som nastúpil v drese AS, nechal som na ihrisku všetko. Lenže, futbal je špecifický, teraz som futbalistom Trnavy a neviem, čo čakať. Ani to neriešim," citovala 27-ročného argentínskeho stredopoliara Baéza oficiálna internetová stránka trnavského klubu.


O rok starší stredný obranca Godál má k Trenčínu ešte vrúcnejší vzťah. Futbalovo tam vyrastal do svojich pätnástich, v meste si neskôr našiel manželku. Z bývalých spoluhráčov však v AS už zostalo iba kvarteto Igor Šemrinec, Peter Čögley, Peter Kleščík a Jakub Holúbek. "Boli sme partia, určite sa aj teraz budeme trochu podpichovať. Mobilný telefón asi pred predstavením dostane riadne zabrať. Súboje Trenčína s Trnavou mali vždy dobrú atmosféru, aj vďaka početným skupinám cestujúcich priaznivcov ´andelov´. Voľakedy udržiavali tieto dva tímy družbu, dnes je to malé derby," vyhlásil na webe spartak.sk stopér Godál.


Trenčania na klubovej webstránke zverejnili obrázky spomenutého tria v dresoch AS s nápisom ´Prvá láska je len jedna.´ "Ak sa to týka mužského futbalu, potom tento prívlastok patrí OTJ Moravany, kde som zažil prvé seniorské vystúpenie. Pomimo toho je mojou prvou láskou manželka. Beriem to z ich strany ako pokus o rozptýlenie, aby odviedli naše myšlienky inam," kontroval Boris Godál.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies