FL: Gešnábel debutoval v Zlatých Moravciach, je spokojný

NETKY.SK • 8 Marec 2016, 12:37 • 2 min
FL: Gešnábel debutoval v Zlatých Moravciach, je spokojný

ZLATÉ MORAVCE - Po príchode z druholigového Dusla Šaľa absolvoval Róbert Gešnábel premiéru v drese účastníka najvyššej slovenskej súťaže FC ViOn Zlaté Moravce.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný krídelník (nar. 24. novembra 1991) nastúpil v základnej zostave mužstva od Žitavy a odohral 66 minút v nedeľňajšom domácom dueli 22. kola Fortuna ligy proti FC Spartak Trnava (výsledok 2:2). "V Šali som mal zmluvu do konca februára. ViOn ma chcel už aj v minulosti, vyšlo to až teraz v zime," citoval server nasanitra.sme.sk slová Gešnábela, ktorý si na kraji zálohy menil miesto s kapitánom Petrom Orávikom. Za prvé vystúpenie v drese Zlatých Moraviec sa nemusí hanbiť. "Chalani ma pochválili, som rád. Bolo však cítiť, že som nehral zápas viac ako mesiac," zhodnotil svoj úvodný duel vo farbách ViOn-u hráč, ktorý začal s futbalom v Bánovciach, v seniorskej kategórii pôsobil v Topoľčanoch a spomenutej Šali. V januári bol Gešnábel na testoch v českom tíme Synot ligy 1. FK Příbram.

 

Zlaté Moravce proti favorizovanej Trnave dvakrát viedli, napokon sa zrodil nerozhodný výsledok 2:2, všetky góly padli v prvom polčase. Domáci hrali proti "andelom" takmer hodinu bez vylúčeného Marka Perišiča. "S bodom sme spokojní. Vyhecovaný zápas mal náboj, tempo, bolo tam viacero ostrých súbojov. Prišli ľudia, hralo sa v dobrej atmosfére," dodala pre web nasanitra.sme.sk nová ofenzívna akvizícia Zlatých Moraviec.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona