FL: Gábor Straka opäť zranený, bude chýbať päť týždňov

NETKY.SK • 13 Máj 2016, 11:22 • 2 min
FL: Gábor Straka opäť zranený, bude chýbať päť týždňov

BRATISLAVA - Futbalista Dunajskej Stredy Gábor Straka je opäť zranený a v tejto sezóne si už nezahrá v najvyššej slovenskej súťaži.

slovakia

left justify in out

Tridsaťštyriročného skúseného stredopoliara (nar. 18. decembra 1981) vyradili z hry zdravotné problémy, pred pár dňami na tréningu utrpel distorziu pravého členka. Podľa informácie na internetovej stránke dunajskostredského klubu predpokladaná doba liečenia je päť týždňov, následne môže začať s rehabilitáciou. "Je mi to veľmi ľúto, pretože v ostatných týždňoch a mesiacoch som urobil všetko pre návrat do zápasového deja. Tvrdá práca dvoch mesiacov bola za sekundu preč. Snažím sa zostať optimistom, v živote sa stávajú aj horšie veci. Treba pozerať dopredu, zmeniť to už nedokážem," povedal skľúčene pre klubový web Straka.


Rodák z Dunajskej Stredy vynechal väčšinu jarnej časti ročníka 2015/2016 pre svalové problémy, na trávnik sa vrátil až v posledných dvoch kolách: v Zlatých Moravciach (30. 4.) a naposledy v 31. kole Fortuna ligy v Myjave (7. 5.) prišiel na trávnik ako striedajúci hráč a odohral dovedna 23 minút. Okrem FC DAC 1904 pôsobil Gábor Straka na klubovej úrovni i v Artmedii Petržalka, hral aj v Poľsku za Ruch Chorzów i za Veľký Meder.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies