FL: Futbalisti Slovana Bratislava zvíťazili na Pasienkoch nad Podbrezovou

NETKY.SK • 31 Október 2016, 08:14 • 2 min
FL: Futbalisti Slovana Bratislava zvíťazili na Pasienkoch nad Podbrezovou

BRATISLAVA - Futbalisti Slovana Bratislava zvíťazili v nedeľňajšom zápase 14. kola Fortuna ligy 2016/2017 na Pasienkoch nad ŽP Šport Podbrezová 2:0.

slovakia

left justify in out

"Belasí" sú v tabuľke tretí s 26 bodmi, "železiari" zostali druhí, no na Slovan už majú náskok len dva body.

 

Slovan Bratislava - ŽP Šport Podbrezová 2:0 (2:0)

Góly: 27. Čavrič, 41. Kubík, ŽK: Šafranko, Viazanko (obaja Podbrezová), rozhodoval: Vnuk, 645 divákov.

zostavy a striedania:

Slovan: Mucha – Kotula, Saláta, de Marco, Kubík – Savičevič, De Kamps (59. Rigo) – Schet, Soumah (84. Cleber), Oršula - Čavrič (68. Priskin)

Podbrezová: Kuciak – Turňa, Krivák, Kupčík, Djordevič – Vajda, Podio - Viazanko, Kuzma (76. Kochan), Šafranko (80. Breznaník) – Bernadina

 

 

Hostia prišli do Bratislavy s povesťou kvalitnej defenzívy a to spočiatku aj potvrdzovali. Sústredili sa na defenzívu a nechali hrať domácich. Tí hostí ohrozovali najprv vzduchom, v 4. minúte hlavičkoval nebezpečne Saláta, brankár Kuciak vyrazil na roh. V 11. minúte Schet nacentroval na Čavriča, jeho nepresná rybička ale cestu do siete nenašla. Podbrezová nebola nebezpečná smerom dopredu, domáci museli prekonávať jej hradbu. To sa im podarilo v 27. minúte, keď z ľavej strany išla lopta do ohňa od Kubíka, poodrážala sa až k voľnému Čavričovi, ktorý osamotený z päťky strelou k tyčke otvoril skóre. Obraz hry sa nezmenil ani po góle. Slovan sa druhýkrát presadil v 41. minúte, Čavričov center z ľavej strany Oršula tečoval ku Kubíkovi, ktorý sa presadil strelou z okolia penaltového bodu.

 

Do druhého polčasu sa išlo bez striedaní, domáci mali stále územnú prevahu. Hostia síce postupne pridali plyn, ale ich snaha bola skôr platonická. Slovan kontroloval priebeh. Veľa futbalovej krásy k videniu nebolo. Slovan si výhru už postrážil a stále tak platí, že "železiari" na Pasienkoch ešte nezabodovali ani v jednom zo štyroch ligových zápasoch.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies