FL: Frťala v Podbrezovej skončil, nahradil ho Fabuľa

NETKY.SK • 22 September 2015, 08:51 • 2 min
FL: Frťala v Podbrezovej skončil, nahradil ho Fabuľa

PODBREZOVÁ - Zdenko Frťala už nie je trénerom futbalistov ŽP Šport Podbrezová. Štyridsaťpäťročný kouč sa dohodol s vedením aktuálne posledného tímu Fortuna ligy 2015/2016 na predčasnom ukončení spolupráce. Vo funkcii ho nahradil Marek Fabuľa, ktorý v tejto sezóne viedol VSS Košice. Informoval o tom vo svojom utorňajšom vydaní denník Šport.

slovakia

left justify in out

Päť prehier v rade a pozícia na samom dne tabuľky - to sú hlavné dôvody, prečo Frťala v Podbrezovej skončil. "So športovým vedením klubu sme sa dohodli na ukončení vzájomnej spolupráce. V doterajšom priebehu sezóny sme dostávali hlúpe góly a nepremieňali sme šance. Ale celkovo je to na hlbšiu analýzu. Neľutujem však ani jednu minútu, čo som bol v Podbrezovej," uviedol pre denník Šport Frťala, ktorý odchádzal zo šatne za potlesku hráčov.

 

Z dvoch kandidátov na trénerský post si vedenie ŽP Šport vybralo Fabuľu, ktorý musel najprv v Košiciach požiadať o uvoľnenie spod zmluvy. V pondelok už absolvoval v Podbrezovej prvý tréning.

 

Podbrezovej patrí po deviatich odohratých zápasoch sezóny posledná 12. priečka v tabuľke, na konte má jedno víťazstvo, dve remízy a šesť prehier pri celkovom skóre 13:20.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies