FL: Dunajská Streda na úvod jari možno bez Kwina

NETKY.SK • 11 Február 2016, 10:19 • 2 min
FL: Dunajská Streda na úvod jari možno bez Kwina

DUNAJSKÁ STREDA - Dunajská Streda v úvode jarnej časti najvyššej slovenskej futbalovej súťaže zrejme nebude môcť počítať so službami stredného obrancu Noého Achilleho Kwina Ambana. Dvadsaťšesťročný bek si v utorkovom prípravnom zápase proti macedónskemu tímu FK Škendija Tetovo (3:2) zranil koleno a bude oddychovať minimálne dva týždne.

slovakia

left justify in out

"Boli sme plece pri pleci, keď som zacítil úder lakťom do rebier. Koleno sa mi vyvrtlo, prišla bolesť a hneď som vedel, že je zle. Podľa lekárov som mal šťastie v nešťastí, pretože meniskus zostal nepoškodený," cituje Kwina oficiálna stránka Dunajskej Stredy. "Ukázalo sa, že úpon vnútorného kolaterálneho väzu v pravom kolene je natiahnutý. Nebude treba vykonať operačný zákrok, ale odhadovaná doba liečenia je dva až štyri týždne," dodal tímový lekár Marián Jančár.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies