FL: DAC získal na hosťovanie panamského reprezentanta

NETKY.SK • 7 Júl 2015, 18:37 • 2 min
FL: DAC získal na hosťovanie panamského reprezentanta

DUNAJSKÁ STREDA - Fortunaligový futbalový klub DAC Dunajská Streda získal na ročné hosťovanie panamského reprezentanta Alfreda Stephensa.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťročný krídelník a päťnásobný reprezentant Panamy sa k mužstvu DAC pripojí po turnaji Gold Cup, kontinentálnom šampionáte zóny CONCACAF. Informáciu priniesla oficiálny stránka klubu.
     

Stephens prichádza do DAC z tímu panamského prvoligistu FC Chorrillo na ročné hosťovanie s predkupným právom. Alfredo je univerzálnym ofenzívnym hráčom, ktorého môžu tréneri využiť v útoku aj na pravom krídle. V panamskej reprezentácii debutoval v roku 2012 vo veku 17 rokov, doteraz nazbieral päť štartov v národnom tíme. Momentálne je ako najmladší člen reprezentačného tímu svojej rodnej krajiny účastníkom šampionátu Severnej a Strednej Ameriky a Karibskej oblasti (CONCACAF), ktorý v utorok odštartuje súbojom Panamy s Haiti. 
     

Stephens mal možnosť presvedčiť trénera Mariča o svojich kvalitách v máji, keď bol na skúške. "Alfredo je typ futbalistu, akého chce do svojho kádra každý tréner. Je použiteľný na viacerých postoch a napriek mladému veku má už aj dostatok medzinárodných skúseností. Sme presvedčení, že bude prínosom nielen pre ofenzívu nášho mužstva," povedal na margo angažovania mladého panamského reprezentanta technický riaditeľ DAC Aljoša Asanovič.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona