FL: DAC podpísal zmluvy na 2,5 roka s Ljubičičom a Sesarom

NETKY.SK • 22 Január 2015, 15:31 • 2 min
FL: DAC podpísal zmluvy na 2,5 roka s Ljubičičom a Sesarom

DUNAJSKÁ STREDA - Slovenský futbalový fortunaligista DAC Dunajská Streda podpísal už v stredu dvaapolročné zmluvy s dvojicou hráčov Chorvátom Marinom Ljubičičom a Bosniakom s chorvátskym pasom Ivanom Sesarom.

slovakia

left justify in out

Informoval oficiálny web po jeseni deviateho mužstva tabuľky.
     

Obaja sa pripojili k mužstvu na začiatku zimnej prípravy, presvedčili o svojich kvalitách a po úspešnom absolvovaní lekárskych testov podpísali s DAC zmluvu na dva a pol roka. Dvadsaťšesťročný defenzívny stredopoliar Marin Ljubičič začínal profesionálnu kariéru v Hajduku Split, najvyššiu súťaž svojej rodnej krajiny si zahral aj v NK Zadar. Od roku 2011 pôsobil v ukrajinskom prvoligovom SC Tavrija Simferopol, klub z krymského polostrova však pre vojenský konflikt neštartoval v aktuálnej sezóne v žiadnej súťaži.
     

Dvadsaťpäťročný Ivan Sesar, trojnásobný reprezentant Bosny a Hercegoviny, je odchovancom NK Široki Brijeg. Okrem bosniackej si vyskúšal aj chorvátsku, slovinskú a tureckú najvyššiu súťaž, naposledy v drese Akhisar Belediyespor.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies