FL: Brazílsky stopér Ramon podpísal s Trenčínom novú zmluvu

NETKY.SK • 8 Október 2014, 13:24 • 2 min
FL: Brazílsky stopér Ramon podpísal s Trenčínom novú zmluvu

TRENČÍN - Brazílsky futbalový obranca Ramon Rodriguez da Silva podpísal deň po víťazstve nad Slovanom Bratislava nový kontrakt s AS Trenčín. Lídrovi Fortuna Ligy sa upísal do konca sezóny 2015/2016.

slovakia

left justify in out

"Som veľmi šťastný, že sme sa dohodli na predĺžení zmluvy. Teraz sa môžem sústrediť na náš jediný cieľ, ktorým je ďalšia úspešná sezóna. Čaká nás však ešte veľmi dlhá cesta, ale my z nej nechceme zísť," povedal pre oficiálnu klubovú stránku dvadsaťštyriročný stopér, ktorý prišiel pod Čákov hrad pred dvoma rokmi.

 

Trenčianske prostredie si nevie vynachváliť. "Cítim sa tu vynikajúco. Ľudia v meste sú skvelí. Rovnako tak aj atmosféra v kabíne a všetci spoluhráči. Hral som za dva veľké kluby (EC Bahia a AZ Alkmaar), ale nikdy v živote som niečo podobné nezažil. Takú atmosféru v klube a kabíne ako máme my v Trenčíne. Po prehre sa vieme povzbudiť. Vieme sa navzájom podporiť. Možno každé dva roky podpíšem novú zmluvu," dodal Ramon.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies