FL: Bello, Schranz a Kadlec už trénujú, v Trnave na skúške Brazílčan

NETKY.SK • 26 November 2016, 09:41 • 2 min
FL: Bello, Schranz a Kadlec už trénujú, v Trnave na skúške Brazílčan

TRNAVA - Do tréningového procesu Spartaka Trnava sa po preklenutí zdravotných problémov vrátila trojica Babatounde Bello, Ivan Schranz a Andrej Kadlec. Podľa portálu trnavskyhlas.sk však zatiaľ nie je isté, či budú k dispozícii na nedeľňajší domáci zápas 17. kola futbalovej Fortuna ligy proti Spartaku Myjava.

slovakia

left justify in out

"Istotou je návrat Antona Slobodu. Defenzívny stredoliar si už odpykal dištanc za vylúčenie v Žiline. Horšie však vyzerá situácia okolo stopéra Borisa Godála, ktorý pre chorobu vynechal tohtotýždňové tréningy a jeho štart v súboji s Myjavou nevyzerá optimisticky," informuje trnavskyhlas.sk.

 

Na skúške v Spartaku je Brazílčan Kerlon. Ofenzívny stredopoliar má zaujímavý futbalový životopis, v ktorom nechýbajú ani zastávky v Interi Miláno, Japonsku, Amerike, Malte či rodnej Brazílii.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies