FL: Africký šampión Tambe sa v stredu zapojí do prípravy Spartaka Trnava

NETKY.SK • 7 Február 2017, 15:57 • 2 min
FL: Africký šampión Tambe sa v stredu zapojí do prípravy Spartaka Trnava

TRNAVA - Kamerunský futbalista Robert Tambe by sa po návrate z Afrického pohára národov mal už v stredu zapojiť do tréningového procesu v jeho materskom klube FC Spartak Trnava.

slovakia

left justify in out

Tambe si počas uplynulých troch týždňov plnil reprezentačné povinnosti na africkom šampionáte v Gabone, kde to Kamerun dotiahol až k zisku trofeje po finálovom triumfe 2:1 nad Egyptom. Čoskoro 23-ročný útočník nastúpil na turnaji v piatich zápasoch a hoci nestrelil gól, patril medzi opory "neskrotných levov".

 

Podľa oficiálnej internetovej stránky trnavského klubu sa stopér Patrik Banovič podrobil operácii zlomeného jabĺčka. Hráč bol tesne pred podpisom zmluvy so Spartakom, lenže v sobotňajšom prípravnom zápase so Senicou sa vážne zranil a napokon musel pod skalpel.

 

Podľa najnovších prognóz ho čaká minimálne šesťmesačná maródka. "Vedenie klubu ho počas vážneho zranenia nenechá len tak, určite ho podporí a pomôže mu dostať sa čo najskôr na trávnik," uvádza web spartak.sk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies