FK Tirana - Spartak Trnava 0:0 v 2.predkole

NETKY.SK • 15 Júl 2011, 11:34 • 2 min
FK Tirana - Spartak Trnava 0:0 v 2.predkole

FK Tirana - Spartak Trnava 0:0 v 2.predkole

slovakia

left justify in out

img

Futbalisti slovenského klubu Spartak Trnava remizovali vo štvrtkovom prvom zápase 2. predkola Európskej ligy UEFA 2011/2012 na pôde albánskej FK Tirana 0:0.
      Zverenci trénera Pavla Hoftycha si tak vytvorili sľubnú pozíciu do odvety, ktorá je proti mužstvu španielskeho trénera Juliana Rubia Sancheza na programe o týždeň 21. júla na Štadióne Antona Malatinského v Trnave.

      1. zápas 2. predkola EL 2011/2012:
      FK Tirana - Spartak Trnava 0:0
      ŽK: Taku, Kerciku - Gogolák, Vyskočil, rozhodoval: Kazmenko (Rus.)
      zostavy a striedania:
      Tirana: I. Lika - Kalari, Pisha, Al Ajmi (78. Osmani), Situma - Dushkaj, G. Lika (46. Bala), Kerciku - Karabeci - Essama (67. Hepple), Taku
      Trnava: Raška - Malchárek, Koubský, Diallo, Ľ. Hanzel - Karhan - J. Petráš (58. Gogolák), Kaščák, Procházka, Vyskočil - Tomaček (86. Bicák)
      Zo začiatku zápasu sa prejavila nervozita na oboch stranách, hráči Tirany i Trnavy sa pomerne často dopúšťali faulov. Prvú strelu vyslal na bránku domáceho brankára Liku skúsený Miroslav Karhan v 12. minúte, ale gólman bol pozorný. Po chvíli opäť slovenský reprezentant skúsil šťastie, ale minul, na strane domácich sa zastreľoval Karabeci, ale Raška jeho pokus zlikvidoval. V 19. minúte Tomaček neúspešne strieľal z priameho kopu, po polhodine hry z rovnakej štandardky rovnako pochodil Malchárek.
      V druhom dejstve to skúšal ako prvý domáci Essama, ale minul. Hra sa prelievala na obe strany, strelu tiranského Balu Raška chytil, na druhej strane Procházka zakončoval center Tomačeka, ale ani z tejto príležitosti nezapršalo. Štvrťhodinku pred koncom chceli strhnúť na stanu hostí výhru postupne Procházka aj Gogolák, obaja ale strieľali nepresne. V závere domáci pritlačili, kopali niekoľko priamych kopov z okolia šestnástky, ale v 90.+3 minúte mohol rozhodnúť Karhan, jeho strelu však domáca obrana zblokovala. Po 7 minútach nadstaveného času nakoniec ruský rozhodca pískal koniec, výsledok dáva väčšie šance do odvety Trnave.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona