FK Senica - AS Trenčín 4:0 v 3. kole

NETKY.SK • 1 August 2011, 08:51 • 2 min
FK Senica - AS Trenčín 4:0 v 3. kole

FK Senica - AS Trenčín 4:0 v 3. kole

slovakia

left justify in out

img

FK Senica - AS Trenčín 4:0 (1:0)
      Góly: 10., 81. Hošek, 61. Wiljaars, 85. Piroska z 11 m. Rozhodoval: Trutz, ŽK: Motha, Urbánek - Ševela, 2211 divákov.
      Zostavy a striedania:
      FK Senica: Bolek - Gorosito, Pilár, Pavlík, Urbánek - Motha (49. Wiljaars), Kóňa - J. Diviš, Piroska, Kalabiška (77. Valenta) - Hošek (82. Kroupa)
      AS Trenčín: Volešák - Godál, Kleščík, Ševela, Holúbek - Báez - Mazan, Štefánik (64. Hlohovský), Horváth, Salinas - Depetris (20. Malec)

      Seničania, ktorí mali v nohách štvrtkový súboj v Salzburgu, začali stretnutie aktívnejšie. Už v tretej minúte sa do sľubnej streleckej pozície dostal Kóňa, jeho strela však našla iba brankára Volešáka. V 10. minúte videli diváci prvý gól zápasu, keď po dlhom odkope Pilára urobil hrubú chybu stopér Ševela, Hošek išiel sám na brankára a s prehľadom ho prehodil - 1:0. V 14. minúte mal gól na kopačke hosťujúci Depetris, v pokutovom území predskočil Pilára, po jeho strele sa však vyznamenal senický brankár Bolek. V 19. minúte sa dostal do úniku Piroska, jeho zakončenie bolo nepresné. O dve minúty sa Záhoráci dožadovali odpískania pokutového kopu po ruke Holúbeka, píšťalka rozhodcu Trutza však zostala nemá. V útočnej fáze bol nebezpečný hosťujúci Salinas, z dvoch pokusov však nebol úspešný ani raz. V 28. minúte napriahol z veľkej diaľky Štefánik, lopta išla tesne vedľa. Hostia sa čoraz viacej dostávali do zápasu. V 32. min Holúbkovu strelu z 26 metrov Bolek vyrazil. Na druhej strane boli trikrát v šanci domáci Seničania, Piroska a dvakrát Diviš však úspešní neboli a tak sa prvý polčas skončil jednogólovým víťazstvom Záhorákov.
      Začiatok druhého dejstva bol na gólové šance v porovnaní s tým prvým chudobnejší. Až v 61. minúte Wiljaars využil zaváhanie trenčianskych stopérov, išiel sám na brankára a svoje sólo zakončil premiérovým gólom v senickom drese - 2:0. V 74. minúte bol v šanci Gorosito, jeho strelu brankár zneškodnil, no v 81. minúte už Kóňa pekne vysunul Hošeka a ten svoj únik premenil - 3:0. Po druhom góle ho domáci tréner Griga stiahol a za svoj výkon si vyslúžil potlesk tribún. V 85. minúte bol v pokutovom území Trenčína faulovaný Piroska a sám faulovaný hráč nariadený pokutový kop premenil presnou strelou k pravej žrdi - 4:0. V samom závere sa dostal ešte do šance striedajúci Valenta a hoci sa už skóre nezmenilo, Seničania si pripísali na konto vysoké víťazstvo nad nováčikom súťaže.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies