Five Finger Death Punch vydajú album And Justice For None

NETKY.SK • 15 Marec 2018, 07:20 • 2 min
Five Finger Death Punch vydajú album And Justice For None

BRATISLAVA - Americká heavymetalová kapela Five Finger Death Punch vydá 18. mája album And Justice For None.

slovakia

left justify in out

Novinka sa dostane na trh na CD a vinyle, pričom k dispozícii budú aj deluxe edície v oboch formátoch, ktoré budú obsahovať aj tri bonusové skladby. Klasická verzia ponúkne dovedna 13 piesní. Formácia takisto vyrazí na severoamerické turné. Ako hostia sa na koncertoch predstavia kapely Breaking Benjamin, Nothing More a Bad Wolves.

Five Finger Death Punch vznikli v roku 2005 v Las Vegas. V júli 2007 ponúkli debutový album The Way of the Fist. Ďalšie nahrávky War Is the Answer (2009), American Capitalist (2011), The Wrong Side of Heaven and the Righteous Side of Hell, Volume 1 (2013), The Wrong Side of Heaven and the Righteous Side of Hell, Volume 2 (2013) a Got Your Six (2015) sa dostali v Billboarde 200 do Top 10. Okrem toho majú na konte aj EP Pre-Emptive Strike (2007) či single Far from Home, Under and Over It, Remember Everything alebo Wrong Side of Heaven. V kapele v súčasnosti pôsobia Zoltan Bathory (gitara), Jason Hook (gitara), Jeremy Spencer (bicie), Ivan Moody (spev) a Chris Kael (basgitara).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies