Fitneska Ondrejovičová opäť úspešná, má istý Olympia Weekend 2016

NETKY.SK • 17 November 2015, 10:46 • 2 min
Fitneska Ondrejovičová opäť úspešná, má istý Olympia Weekend 2016

SAN MARÍNO - Slovenská fitneska Adela Ondrejovičová dosiahla ďalší úspech po prechode do profesionálneho tábora.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročná rodáčka z Kladna zvíťazila na súťaži San Marino Pro 2015 v kategórii "figure“ a kvalifikovala sa na budúcoročný Olympia Weekend v kategórii Figure Olympia.

 

Larisa mi odovzdávala cenu :-)

Posted by Adela Ondrejovičová IFBB Figure Pro on 15. november 2015

 

Bývalá amatérska majsterka sveta i Európy v bikiny fitnese zaznamenala v San Maríne už svoj druhý triumf v profitábore, prvé víťazstvo dosiahla hneď vo svojich premiérových pretekoch v máji na Power Body Pro Birmingham. Tento výsledok ju posunul aj na Figure Olympia 2015, kde v silnej konkurencii 28 fitnesiek obsadila výborné 14. miesto.

 

Ondrejovičová zvíťazila v San Maríne o 2 body pred Novozélanďankou Myrou Rogersovou, tretia skončila s odstupom 3 bodov Španielka Veronica Gallegova Garcíová. Slovenská fitneska je zatiaľ desiata, ktorá si už vybojovala účasť na Olympia Weekende 2016. Okrem nej sa to podarilo 8 Američankám a Fínke Alanderovej.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona