Fishov návrat po dvoch rokoch, smeruje do Indian Wells

NETKY.SK • 28 Január 2015, 22:17 • 2 min
Fishov návrat po dvoch rokoch, smeruje do Indian Wells

BRATISLAVA - Americký tenista Mardy Fish sa chystá na návrat po takmer dvoch rokoch. Na základe tzv. chráneného renkingu v podobe 25. pozície sa prihlásil na turnaj ATP World Tour Masters 1000 BNP Paribas Open na tvrdom povrchu v kalifornskom Indian Wells, ktorý sa začne 12. marca. Sám na to upozornil prostredníctvom Twitteru.

slovakia

left justify in out

Tridsaťtriročný niekdajší 7. muž svetového rebríčka Fish naposledy hral v auguste 2013 v americkom New Havene. Nikdy síce neoznámil ukončenie kariéry, ale napospol prevládali dohady takéhoto typu. Portál Live Tennis vlani v novembri referoval, že Fish trénoval v Los Angeles s Bulharom Grigorom Dimitrovom. 

 

Fish sa predvlani z "osobných dôvodoch" odhlásil z newyorských US Open. Vtedy už rok a pol hral vo výrazne redukovanom režime po tom, ako v marci 2012 v Miami zažil nočný nával paniky pre problémy so srdcom. V máji rovnakého roka podstúpil v Los Angeles chirurgický zákrok na úpravu arytmie. 

 

Rodák z Ediny v Minnesote Fish v roku 2012 na medzinárodných otvorených majstrovstvách Spojených štátov amerických v osemfinálovom 4. kole, nenastúpil na duel proti Švajčiarovi Rogerovi Federerovi. Vtedy skonštatoval, že to urobil z preventívnych dôvodov na základe odporúčania lekárov. Medzičasom hral iba na šiestich turnajoch. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies