Fisher sa zosobášil s country speváčkou Underwoodovou

NETKY.SK • 12 Júl 2010, 12:29 • 2 min
Fisher sa zosobášil s country speváčkou Underwoodovou

Fisher sa zosobášil s country speváčkou Underwoodovou

slovakia

left justify in out

Hokejový útočník Mike Fisher z Ottawy Senators sa v sobotu v luxusnom rekreačnom stredisku v štáte Georgia zosobášil s hviezdou country hudby Carrie Underwoodovou.
      Podľa magazínu People si novomanželia povedali áno pred 250 priateľmi a rodinnými príslušníkmi. Obrad sprevádzala klasická hudba a obľúbené úryvky svadobného páru z Biblie. "Cítime sa prešťastní, že sme sa našli a že sme sa o tento deň mohli podeliť s priateľmi a rodinami," uviedli ženích a nevesta vo vyhlásení pre People, ktoré podpísali ako Mike a Carrie Fisherovci. Hokejista spresnil, že jeho manželka si síce po právnej stránke zmenila priezvisko, no v profesionálnej kariére bude naďalej vystupovať pod menom Underwoodová.
      Pár sa zhruba po ročnom vzťahu zasnúbil 20. decembra. Predbežne si podržia oba domovy v americkom Nashville i v kanadskom Peterborough.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies