Firma Pantheon Technologies prijme v B. Bystrici 40 nových IT špecialistov

NETKY.SK • 16 Júl 2014, 09:11 • 2 min
Firma Pantheon Technologies prijme v B. Bystrici 40 nových IT špecialistov

BANSKÁ BYSTRICA – Slovenská firma Pantheon Technologies rozširuje pobočku v Banskej Bystrici a v najbližšom čase plánuje prijať 40 nových zamestnancov, odborníkov na informačné technológie (IT).

slovakia

left justify in out

Pantheon Technologies je výhradne slovenská spoločnosť s medzinárodnou pôsobnosťou v IT oblasti. Špecializuje sa na sieťové štandardy a sieťový softvér vyvíjaný na mieru. Od roku 2009 úspešne pôsobí v Silicon Valley v americkej Kalifornii.

 

"Naším hlavným cieľom je poskytovanie vysoko kvalitných služieb. Už teraz zamestnávame v bratislavskej centrále vyše 80 kvalifikovaných ľudí a ďalších približne 45 pracuje v Research & Development centre v Banskej Bystrici. Teraz tam plánujeme prijať ďalších 40 nových pracovníkov," uviedol konateľ firmy Pantheon Technologies Tomáš Jančo.

 

Len rok po spustení vývojového centra v Banskej Bystrici tak prichádza na rad ďalšie rozširovanie. S tým súvisí aj sťahovanie pobočky do nových väčších priestorov, ktoré sa nachádzajú na ulici Janka Kráľa v Banskej Bystrici.

 

Pôvodný plán investície firmy Pantheon Technologies vo výške dva milióny eur sa tak navýši. Spoločnosť v súčasnosti hľadá nových kvalifikovaných ľudí do svojho tímu. "To všetko zabezpečujeme výhradne z vlastných zdrojov, bez akejkoľvek štátnej pomoci," pokračoval Jančo.

 

Ako dodal, Pantheon Technologies plánuje investovať ďalšie peniaze do rozvoja svojich aktivít na strednom Slovensku, kde aktívne spolupracuje aj so školami a dáva šancu vzdelaným a mladým ľuďom pracovať na inovatívnych projektoch.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies