Firma NuSkin je novým členom Združenia priameho predaja

NETKY.SK • 26 Júl 2012, 19:59 • 2 min
Firma NuSkin je novým členom Združenia priameho predaja

Firma NuSkin je novým členom Združenia priameho predaja - Priemysel Slovenské združenie priameho predaja prijalo za člena čakateľa významnú medzinárodnú firmu NuSkin. Firma NuSkin bola založená v roku 1984 a na Slovensku pôsobí od roku 2007.

slovakia

left justify in out

 

img

Slovenské združenie priameho predaja prijalo za člena čakateľa významnú medzinárodnú firmu NuSkin.! Firma NuSkin bola založená v roku 1984 a na Slovensku pôsobí od roku 2007. Medzi hlavné produkty spoločnosti, ktorú sú predávané prostredníctvom priameho predaja nezávislými distribútormi, patria produkty proti starnutiu, prípravky osobnej starostlivosti a výživové doplnky. Výrobkové portfólio zahŕňa viac ako 200 výrobkov.
Celosvetovo dosiahol v roku 2011 obrat firmy na 52 trhoch viac ako 1,74 mld. USD a spolupracuje s ňou viac ako 865 000 nezávislých distribútorov. Ústredie firmy sídli v meste Provo v Utahu v USA. Na Slovensku chce firma napĺňať svoje globálne poslanie spočívajúce v tom, že ponúka ľuďom možnosť zlepšiť svoj život prostredníctvom výnosnej podnikateľskej príležitosti, inovatívnych výrobkov a obohacujúcej firemnej kultúry.
Slovenské združenie priameho predaja je záujmové združenie firiem, ktoré fungujú na trhu podobným spôsobom t.j. využívajú pre predaj svojich výrobkov systém priameho predaja. Hlavným cieľom združenia je hájiť záujmy svojich členských firiem, ich priamych predajcov a spotrebiteľov. Chce tiež prispievať ku kultivácii podnikateľského prostredia a poskytovať spoľahlivé informácie o tomto spôsobe predaja a činnosti jednotlivých firiem. Členmi združenia sú firmy Amway, Avon, Just, Mary Kay, Oriflame a PartyLite
Viac na: Združenie priameho predaja - https://www.zpp.sk/ NuSkin - https://www.nuskin.com

Zdroj:PR SERVIS SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies