Firma FF Systembau plánuje v Hliníku nad Hronom výstavbu výrobného areálu

NETKY.SK • 15 December 2017, 09:26 • 2 min
Firma FF Systembau plánuje v Hliníku nad Hronom výstavbu výrobného areálu

HLINÍK NAD HRONOM - V objekte bývalej pekárne v Hliníku nad Hronom plánuje firma FF Systembau, s. r. o., výstavbu výrobného areálu.

slovakia

left justify in out

Ako vyplýva zo zámeru, ktorý spoločnosť predložila na posúdenie vplyvov na životné prostredie (EIA), vo výrobnom areáli budú umiestnené administratívne, skladovacie a výrobné priestory.

 

"V rámci výstavby areálu sa počíta s čiastočnými stavebnými úpravami jestvujúcich stavebných objektov, s inštaláciou technologického zariadenia, využitím jestvujúcich skladových priestorov a s rekonštrukciou administratívnych priestorov a sociálneho zázemia," uvádza spoločnosť.

 

Vo výrobných priestoroch budú inštalované strojno-technologické zariadenia zamerané na výrobu revíznych dvierok v najrôznejších vyhotoveniach.

 

Firma má v súčasnej dobe časť prevádzky umiestnenú v prenajatých a kapacitne limitovaných priestoroch výrobnej haly, v objektoch bývalého poľnohospodárskeho družstva v Hliníku nad Hronom. Nová lokalita má pre spoločnosť vyhovujúcu vzdialenosť od jestvujúcej prevádzky a tiež rýchlostnej cesty R1.

 

Predpokladané investičné náklady sú na úrovni približne 500-tisíc eur.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies