Firma Dalkia už pôsobí na Slovensku ako Veolia Energia

NETKY.SK • 2 September 2015, 11:55 • 2 min
Firma Dalkia už pôsobí na Slovensku ako Veolia Energia

BRATISLAVA - Spoločnosť Dalkia už aj na Slovensku zmenila svoje meno. Od začiatku septembra bude pôsobiť pod názvom Veolia Energia.

slovakia

left justify in out

“Zmena akcionárskej štruktúry a integrácia aktivít Dalkie na Slovensku do skupiny Veolia nám otvára ešte väčšie možnosti spolupráce s ostatnými divíziami skupiny v oblastiach vodného a odpadového hospodárstva,” povedal v tejto súvislosti generálny riaditeľ Veolie Energia na Slovensku Miroslav Kot.

 

Medzinárodné aktivity skupiny Dalkia sa v júli minulého roka plne začlenili do skupiny Veolia. Skupina Veolia zabezpečuje energetické služby a dodáva teplo 2,4 mil. domácností na celom svete a prevádzkuje 76 tisíc energetických zariadení. Na Slovensku Veolia Energia zabezpečuje dodávku tepla a teplej vody pre viac ako 98 tisíc domácností v 27 mestách. Veolia Energia poskytuje tiež celý rad podporných služieb pre 59 priemyselných klientov a úspešne rozvíja projekty energetickej efektívnosti. Veolia Energia zamestnáva na Slovensku 821 ľudí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies