Firma ČSOB Leasing uzatvorila zmluvy za 265 mil. eur

NETKY.SK • 30 Október 2014, 10:37 • 2 min
Firma ČSOB Leasing uzatvorila zmluvy za 265 mil. eur

BRATISLAVA - Spoločnosť ČSOB Leasing uzatvorila v deviatich mesiacoch tohto roka 9 722 nových zmlúv o financovaní pri medziročnom raste o 5 %.

slovakia

left justify in out

Obrat stúpol podľa vyjadrení firmy o 8 % na 265 mil. eur. Nesplatený objem istiny presiahol ku koncu deviateho mesiaca 640 mil. eur. Počet živých zmlúv predstavoval 36 tisíc, pričom eviduje takmer 22 tisíc aktívnych zákazníkov.

 

Takmer polovicu nového obratu spoločnosti, teda 123 mil. eur, tvorili osobné a úžitkové autá. Približne jednou tretinu sa na objeme financovania podieľal segment retailových klientov. Naďalej tak v rámci spoločnosti prevažuje financovanie firemných klientov a živnostníkov. Druhý najvyšší obrat bol vo financovaní strojov, zariadení a technológií, a to 69 mil. eur. Financovanie nákladných vozidiel tvorilo 65 mil. eur. 

 

ČSOB Leasing je univerzálna lízingová spoločnosť, ktorá vznikla v roku 1996. Jej akcionárom je ČSOB SR, ktorá vlastní 100 % akcií. Patrí do skupiny KBC.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies