Firma Apple priznala, že iPhone 6 Plus sa ohýba!

NETKY.SK • 26 September 2014, 12:27 • 2 min
Firma Apple priznala, že iPhone 6 Plus sa ohýba!

SAN FRANCISCO – Elektronický gigant Apple priznal, že ich najnovší telefón iPhone 6 Plus sa ohýba, avšak jedná sa o veľmi zriedkavú situáciu.

slovakia

left justify in out

Vyhlásenie prišlo iba niekoľko hodín po tom, čo Apple stiahol chybný softvér iOS 8.0.1, o ktorom sme vás včera informovali.

 

„Za normálnych okolností sú ohnutia na iPhone veľmi zriedkavé a po prvých šiestich dňoch predaja sa na ohnutie sťažovalo iba deväť zákazníkov,“ napísala hovorkyňa firmy Apple Trudy Mullerová v oficiálnom vyhlásení.

 

img

 

img

 

img

 

img

 

V dôsledku sťažností na nový iPhone klesla hodnota akcií spoločnosti Apple o štyri percentá na 97,87 doláru za kus, čo spôsobilo 23 miliardový prepad v trhovej hodnote spoločnosti.

 

Na najnovší iPhone sa spustila vlna kritiky, kvôli jeho údajnej ľahkej ohybnosti. Na sociálnych sieťach a technologických fórach sa objavili fotografie ohnutého telefónu iPhone 6 Plus.

 

Firma Apple vo svojom vyhlásení uviedla, že nová várka telefónov iPhone sa skladá z nerezovej oceli a titánu, aby telefón odolal náporom a taktiež používajú najsilnejšie sklo na trhu so smartfónmi.

 

Podľa Labana Roomesa z firmy Goldgenie, ktorá sa podieľa na výrobe iPhonov je jediná možnosť ako ohnúť telefón, že si ho niekto vloží do zadného vrecka nohavíc a bude na ňom sedieť veľmi dlhú dobu.

 

Problémy s novým iPhonom spustili na internete vlnu vtipných obrázkov na adresu firmy Apple a ich nového produktu.

 

img

 

 

img

 
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies