Firma Apple predstavila ďalšie novinky: Najtenší tablet a iMac s najväčším rozlíšením!

NETKY.SK • 17 Október 2014, 14:17 • 2 min
Firma Apple predstavila ďalšie novinky: Najtenší tablet a iMac s najväčším rozlíšením!

PALO ALTO – Firma Apple len nedávno predstavila najnovší model telefónu iPhone s označením 6 a 6 Plus a včera večer predstavila ďalšie novinky.

slovakia

left justify in out

Odhalili nový ultratenký tablet iPad Air, ktorý je s hrúbkou 6,1 milimetra najtenším tabletom na svete.

 

Okrem toho uviedli nový systém platenia s názvom Apple Pay, ktorý dokáže premeniť iPhone 6 na kreditnú kartu.

 

Apple taktiež odhalil nový iMac s monitorom, ktorý má najväčšie rozlíšenie na svete. Zároveň s ním uviedli aj nový softvér Mac OS s názvom Yosemite.

 

Nové iPady sú rovno dva – iPad mini 3 a iPad Air 2, ktoré sa líšia iba rozmermi a cenou. Cena za iPad mini 3 začína pri 399 dolároch a pri iPad Air 2 pri 499 dolároch. Výkonnosťou sú rovnaké.

 

 

Apple uviedol aj novú službu Apple Pay, ktorá umožňuje majiteľov telefónov iPhone 6 a iPhone 6 Plus, používať tieto zariadenia namiesto kreditnej karty. Stačí len telefóm priložiť k čítačke kariet a prst držať na čítačke odtlačkov, ktorý potvrdí vašu identitu. Funkcia bude k dispozícii zatiaľ len v Amerike.

 

Súčasťou celej udalosti bolo aj predstavenie nového počítača iMac s monitorom retina 5K, ktorý má najväčšie rozlíšenie na svete, so 14,7 miliónmi pixelov, čo je sedemkrát viac ako HD TV. Cena začína na 2499 dolároch.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies