Fiorentina čoskoro s Rossim, Gómez s otáznikom

NETKY.SK • 26 Apríl 2014, 08:59 • 2 min
Fiorentina čoskoro s Rossim, Gómez s otáznikom

FLORENCIA - Taliansky prvoligový futbalový klub AC Fiorentina bude môcť v krátkom čase znova počítať so službami útočníka Giuseppeho Rossiho. Naopak, toskánskemu klubu už zrejme v tejto sezóne nepomôže nemecký zakončovateľ Mario Gómez.

slovakia

left justify in out

Rossi si v januári obnovil zranenie háklivého pravého kolena, v minulých dňoch však už začal trénovať. Tréner Fiorentiny Vincenzo Montella ho v sobotňajšom ligovom dueli proti Bologni nenasadí pre nedostatočnú kondíciu po výluke. Dúfa však v možnosť štartu vo finále národného pohára Coppa Italia 3. mája proti SSC Neapol na Olympijskom štadióne v Ríme. 

 

Gómez od marca laboruje s ľavým kolenom. Montella sa obáva, že s ním nadobro nemôže rátať do konca súťažného ročníka. Obaja hráči stále veria v účasť na MS v Brazílii. Rossi pred zranením patril do základu "squadry", Gómez v 59 zápasoch v najcennejšom drese nastrieľal 25 gólov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies