Fínska skupina The Rasmus vystúpi v Trenčíne

NETKY.SK • 13 Jún 2012, 19:42 • 2 min
Fínska skupina The Rasmus vystúpi v Trenčíne

Fínska skupina The Rasmus vystúpi v Trenčíne - Kultúra Fínska rocková kapela The Rasmus sa v stredu 14. novembra predstaví naživo v Trenčíne.

slovakia

left justify in out

img

Fínska rocková kapela The Rasmus sa v stredu 14. novembra predstaví naživo v Trenčíne. Dejiskom jej vystúpenia bude Piano Club. Vstupenky na koncert sa už predávajú v sieti Ticketportal za 24 eur. Skupina na Slovensku predstaví svoj eponymný album, ktorý vydala tento rok v apríli.

The Rasmus tvoria Lauri Ylönen (spev), Eero Heinonen (basgitara), Pauli Rantasalmi (gitara) a Aki Hakala (bicie nástroje). Helsinská formácia má dosiaľ na svojom konte osem štúdiových nahrávok, z ktorých komerčne najúspešnejšia bola piata s názvom Dead Letters (2003). Medzi najväčšie hity kapely patria skladby In the Shadows, First Day of My Life, Funeral Song, Guilty, Sail Away či No Fear. The Rasmus už v minulosti na Slovensku vystúpili. V júli 2006 odohrali koncert na hudobnom festivale Senec Fest a vo februári 2009 sa predstavili v bratislavskej Dúbravke.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies