Finn Jones si údajne zahrá v seriáli Iron Fist

NETKY.SK • 26 Február 2016, 15:34 • 2 min
Finn Jones si údajne zahrá v seriáli Iron Fist

BRATISLAVA - Anglický herec Finn Jones, známy najmä ako Loras Tyrrel zo seriálu Hra o tróny (2011), si údajne zahrá v pripravovanom projekte Iron Fist spoločností Netflix a Marvel.

slovakia

left justify in out

Výkonným producentom bude Scott Buck, ktorý spolupracoval napríklad na seriáli Dexter (2006 - 2013).


Dvadsaťsedemročný Jones by mal stvárniť bojovníka Daniela Randa. Dej príbehu bude zobrazovať Randov návrat do New Yorku po tom, ako bol niekoľko rokov nezvestný, pričom žil v mystickom meste K’un-L’un. V USA bude musieť čeliť korupcii a zločinu, proti ktorým bude využívať umenie fung-fu či silu železnej päste. Spoločnosti Marvel a Netflix sa k obsadeniu herca zatiaľ oficiálne nevyjadrili.


Finn Jones, vlastným menom Terence Jones, sa okrem spomínanej Hry o tróny, ktorá spočiatku vznikala na základe knižnej série Pieseň ľadu a ohňa Georgea R. R. Martina, objavil aj v seriáloch Hollyoaks (1995), Doctors (2000), Dobrodružstvá Sarah Jane (2007) či Hollyoaks Later (2008). Zahral si tiež v snímkach Sleeping Beauty (2014) a The Last Showing (2014).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona