Fíni môžu počítať aj so Selännem

NETKY.SK • 14 Február 2014, 13:34 • 2 min
Fíni môžu počítať aj so Selännem

SOČI - Teemu Selänne nastúpi na zápas s Nórskom.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Kapitán fínskej hokejovej reprezentácie Teemu Selänne nastúpi na piatkový zápas olympijského turnaja v Soči proti Nórsku. Pre R-Sport to potvrdil tlačový atašé fínskej výpravy Janne Lahti. Selänne pre zranenie v hornej časti tela nedohral štvrtkový súboj s Rakúskom (8:4). Štyridsaťtriročný útočník nastúpil v prvom dueli v elitnom útoku po boku Aleksandra Barkova a Mikaela Granlunda, ktorému prihral na úvodný gól Fínska na turnaji. Selänne odohral v úvodnej tretine 5:27 min, absolvoval masáž v oblasti hlavy a krku a v druhej a ani tretej časti sa na ľade neobjavil.

 

Skúsený zakončovateľ Anaheimu hrá pod piatimi kruhmi už šiesty raz, účasťou v zápase proti Rakúsku vyrovnal národný rekord Raima Helminena. Na konte má striebro z Turína 2006 a bronzy z Nagana 1998 a Vancouveru 2010. 
Súboj medzi Nórskom a Fínskom sa hrá v piatok od 18.00 SEČ. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona