Financovanie Procházkovej kampane už rieši polícia

NETKY.SK • 3 September 2014, 06:39 • 2 min
Financovanie Procházkovej kampane už rieši polícia

BRATISLAVA - Prípad financovania prezidentskej kampane Radoslava Procházku vytiahol na svetlo Igor Matovič, tvrdí, že neúspešný prezidentský kandidát si chcel objednať reklamu v jeho bývalých novinách.

slovakia

left justify in out

Informovala o tom televízia Markíza v Televíznych novinách. Oficiálne vraj však nechcel priznať celú sumu, polovica údajne mala ísť tak povediac bez bločka. Matovičove slová má dokazovať aj nahrávka. To, čo sa potom podľa televízie dialo okolo tejto kauzy a nahrávky Igora Matoviča, je už dostatočne známe - tančeky okolo detektoru lži a obviňovanie jednej či druhej strany z klamstva. Dôležité však je, že okrem politických prekáračiek začala v prípade konať aj Generálna prokuratúra SR. A zdá sa, že kauza sa nerozplynie kdesi v priestore. Ako informovala Markíza, prokurátor už vypočul oboch politikov a prípad v trestnoprávnej rovine začína naberať na obrátkach. "Spisový materiál odstúpil vyšetrovateľovi PZ na ďalší postup," povedala pre televíziu hovorkyňa Generálnej prokuratúry SR Andrea Predajňová. Polícia už má prípad na stole a celou vecou sa začala zaoberať. "Môžeme potvrdiť, že prokurátor generálnej prokuratúry odovzdal spisový materiál vyšetrovateľovi Národnej kriminálnej agentúry na ďalšie konanie," dodal pre Markízu hovorca Prezídia Policajného zboru Michal Slivka. V celej tejto veci zatiaľ žiadna konkrétna osoba obvinená nie je, či sa tak stane, bude závisieť od dôkazov, ktoré sa podarí vyšetrovateľovi získať.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies