Finančnými problémami sužovaná Parma má neuveriteľných 226 registrovaných hráčov

NETKY.SK • 24 Február 2015, 19:45 • 2 min
Finančnými problémami sužovaná Parma má neuveriteľných 226 registrovaných hráčov

PARMA - Finančné problémy talianskeho futbalového klubu Parma FC sú už známe, avšak menej známy je fakt, že majú pod zmluvou neuveriteľných 226 hráčov!

slovakia

left justify in out

Dvojnásobný víťaz Pohára UEFA a tím talianskej Serie A je na pokraji zániku. Futbalový tím z Parmy má až €200 miliónové dlhy a bol nútený odložiť nedeľňajší domáci ligový zápas proti Udinese, lebo klub nebol schopný zaplatiť ani náklady spojené s usporiadaním stretnutia.

 

Možno si poviete, že to nemôže byť až také zlé, ale je to vážne. O všetkom svedčí fakt, že kvôli finančným problémom sa po tréningu hráči nemôžu osprchovať v teplej vode, lebo netečie už ani tá.

Parma je na samom konci tabuľky Serie A a reálne čelí zostupu do Serie B. Keď sa im však nepodarí zohnať potrebné peniaze na dokončenie aktuálnej sezóny, tak by mohli byť preradení až do niektorej z amatérskych líg.

Pozrite sa na tieto siahodlhé zoznamy hráčov, ktorých má FC Parma zaregistrovaných...

 

Hráči A-tímu

 

img

 

Hráči na hosťovaní...

 

img

 

...ďalší hráči na hosťovaní...

 

img

 

..a ďalší

 

img

 

Hráči, ktorých vlastnia spoločne s iným tímom

 

img

 

A tí ostatní so zmluvou...

 

img

Tento šialený počet hráčov bol nevydareným obchodným zámerom bývylých predstaviteľov klubu, keď doslova zbierali lacných a voľných hráčov, aby ich so ziskom mohli predať či poslať na hosťovanie. Problémy nastali, keď o týchto hráčov s pochybnou kvalitou nebol predpokladaný záujem.

Väčšina z týchto hráčov ešte nevidela zo svojich výplat ani cent. Pri takomto neuveriteľnom počte registrovaných hráčov to však ani nie je ťažké pochopiť, že prečo sa klub ocitol v takýchto vážnych finančných problémoch.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies