Finančná správa zadržala vyše 366 kg nelegálneho tabaku do vodných fajok

NETKY.SK • 23 Február 2023, 13:30 • 2 min
Finančná správa zadržala vyše 366 kg nelegálneho tabaku do vodných fajok

BRATISLAVA - Kriminálny úrad finančnej správy (KÚ FS) v Bratislave zadržal vyše 366 kilogramov nelegálneho tabaku do vodných fajok. Škoda na daniach mohla byť vyše 37.000 eur. Vo štvrtok o tom informovala hovorkyňa FS Martina Rybanská.

slovakia

left justify in out

"V rámci akcie Gróf v uplynulých dňoch vykonali prehliadku motorového vozidla a nebytového priestoru v Bratislave," uviedla Rybanská. "Odhalených bolo viac ako 366 kilogramov tabaku rôznych značiek do vodných fajok bez označenia platnou kontrolnou známkou," dodala. Okrem nelegálneho kontrabandu podľa hovorkyne FS kriminalisti zaistili aj motorové vozidlo, finančnú hotovosť vo výške 7000 eur, mobilné telefóny, notebook, písomnosti a doklady súvisiace s trestnou činnosťou, ktoré budú podrobené znaleckému skúmaniu. Zadržaný páchateľ je väzobne stíhaný a bolo mu vznesené obvinenie z porušovania predpisov o štátnych technických opatreniach na označovanie tovaru. Rybanská dodala, že v prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na jeden až päť rokov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies