Finančná správa už poslala neziskovkám podiel z minuloročných daní

NETKY.SK • 9 Júl 2018, 15:53 • 2 min
Finančná správa už poslala neziskovkám podiel z minuloročných daní

BRATISLAVA - Neziskovky už majú na svojich účtoch ako podiel z dane z príjmu za minulý rok zhruba 35 mil. eur. Informovala o tom finančná správa. Ide o časť peňazí, ktoré sa im rozhodli poukázať občania a podnikatelia z dane z príjmu za rok 2017.

slovakia

left justify in out

"Finančná správa už spracovala 342 000 vyhlásení fyzických a právnických osôb. Vďaka tomu už zaslala na účty občianskym združeniam, neziskovým organizáciám či nadáciám 34,6 mil. eur," uviedla finančná správa s tým, že suma sa ešte bude ďalej zvyšovať. Finančná správa totiž pokračuje v spracovávaní doručených dokumentov.

Finančná správa spracováva aj odložené daňové priznania, ktoré podali občania a firmy v predĺženom termíne. Aj z týchto bude priebežne poukazovať ďalšie peniaze podielu zaplatenej dane pre neziskové organizácie.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies