Finančná kríza: Žena pri ceste žobre na väčšie prsia!

NETKY.SK • 12 August 2013, 14:46 • 2 min
Finančná kríza: Žena pri ceste žobre na väčšie prsia!

MIAMI – Finančná kríza zasiahla takmer každého, a tak ľudia vymýšľajú rôzne spôsoby ako získať peniaze. Žobranie pri ceste využívajú hlavne ľudia bez domova, avšak Christina Andrewsová z amerického štátu Florida je úplne iný prípad.

slovakia

left justify in out

Andrewsová stojí v jednej rušnej floridskej križovatke s ružovým nápisom „Nie som bez domova, potrebujem väčšie prsia.“ Dôvod prečo to robí je jednoduchý. „Nie som spokojná s mojimi prsiami, ale na nové nemám peniaze. Zhodnotila som, že toto je najlepší spôsob, ako si na ne zarobím,“ povedala pre WEAR-TV Andrewsová.

Možno by ste si pomysleli, že je to hlúposť a nikto jej nedá ani cent, ale opak bol pravdou. Mnohí vodiči jej zastavili, aby prispeli na jej nové poprsie. „Myslela som si, že ľudia sa iba usmejú a pôjdu ďalej, ale zastavili a dali mi peniaze,“ nadšene povedala Andrewsová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies