Finančná inštitúciia požaduje od bývalej svetovej jednotky Sánchezovej-Vicariovej vyše sedem miliónov eur!

NETKY.SK • 22 Február 2018, 12:17 • 2 min
Finančná inštitúciia požaduje od bývalej svetovej jednotky Sánchezovej-Vicariovej vyše sedem miliónov eur!

MADRID - Finančná inštitúcia Banque de Luxembourg požaduje 7,5 milióna eur, ktoré jej aj s úrokmi a penále z omeškania dlhuje španielska bývalá jednotka svetového rebríčka tenistiek vo dvojhre i štvorhre Arantxa Sánchezová-Vicariová. Finančná inštitúcia, u ktorej mala hráčka uložené svoje aktíva počas kariéry, kryla u Banc de Sabadell sumu 5,2 milióna eur - daňový doplatok a pokutu od príslušných španielskych orgánov z roku 2009.

slovakia

left justify in out

Luxemburská strana si začala uplatňovať svoj nárok v roku 2010, zatiaľ márne, v roku 2016 podala žalobu. Požaduje odňatie slobody pre Sánchezovú-Vicariovú a jej manžela Josepa Santacanu za podvod a defraudáciu. Záležitosťou sa zaoberá súd v Barcelone.

Manželský pár žije oddelene dva roky a je v rozvodovom konaní. Partner požiadal o pridelenie opatrovníctva pre deti vo veku 8 a 6 rokov - dcéru Arantxu a syna Lea. Poukázal sa psychické problémy extenistky a jej neschopnosť postarať sa o potomkov.

Štyridsaťšesťročná držiteľka štyroch grandslamových titulov vo dvojhre Sánchezová-Vicariová si tenisom zarobila 16 942 640 USD a vrátane príjmov z reklamy to bolo odhadom približne 60 miliónov USD. Keď vyvstali jej finančné problémy, poukázala na skutočnosť, že obchodné záležitosti nechala spravovať svojim rodičom. V biografii priznala, že ju priviedli na mizinu a dlhšie s nimi nekomunikuje. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona