Finančná a technologická poradenská spoločnosť Capco aj v SR

NETKY.SK • 11 Júl 2012, 21:25 • 2 min
Finančná a technologická poradenská spoločnosť Capco aj v SR

Finančná a technologická poradenská spoločnosť Capco aj v SR - Slovensko Capco, globálna konzultačná spoločnosť v oblasti obchodu a technológií, zameraná výhradne na finančné služby, expanduje a otvára svoju novú pobočku v Bratislave. Firma sa zameriava n

slovakia

left justify in out

img

Capco, globálna konzultačná spoločnosť v oblasti obchodu a technológií, zameraná výhradne na finančné služby, expanduje a otvára svoju novú pobočku v Bratislave. Firma sa zameriava na odvetvie finančných služieb a prináša inovatívne riešenia v niekoľkých segmentoch – bankovníctvo, kapitálové trhy, riadenie zdrojov a investícií, poisťovníctvo a technológie. Spoločnosť zamestnáva celosvetovo viac ako 1500 odborníkov, pričom úspešne pomáha klientom zvýšiť tržby, riadiť risk a zmeny regulácií, znižovať náklady a zvyšovať kontrolu.
Spoločnosť je vo svete rešpektovaná vďaka schopnosti dodať komplexné riešenia a transformačné programy, pričom svojim klientom ponúka expertné konzultácie, technologickú integráciu a manažment služieb. Vďaka skúsenostiam a odbornému zázemiu, firma poskytuje nevyhnutné technológie a služby, ktoré klientom pomáhajú v riadení a napredovaní ich spoločností.
Capco bola založená v roku 1998 a momentálne pôsobí už v šestnástich krajinách sveta, v popredných finančných centrách v Severnej Amerike, Európe, Afrike a Ázií. Nová pobočka v Bratislave predstavuje ďalší krok expanzie firmy. Capco bola v roku 2010 prevzatá spoločnosťou FIS (NYSE:FIS) – popredného poskytovateľa bankových a platobných technológií, pričom ako súčasť tejto skupiny s viac ako 30 000 zamestnancami, kvalitnými aktívami a silným bilančným výkazom, je ešte lepšie pripravená a vybavená zvládať rozsiahle transformácie v oblasti finančných služieb.
Novú pobočku v Bratislave povedie Claus Hintermeier s viac ako 15-ročnými skúsenosťami vo finančnom sektore. Claus pracoval ako IT a systémový manažér vo viacerých popredných spoločnostiach v oblasti financií, pričom posledného dva a pol roka sa venoval budovaniu a riadeniu pobočky globálnej poradenskej spoločnosti v Bratislave. „Svojou blízkosťou k Viedni a veľmi dobrým zázemím odborníkov, Bratislava poskytuje firme Capco ideálnu základňu pre dodanie komplexných IT riešení v rámci celej Európy. Zemepisná i jazyková blízkosť západnej Európy v kombinácií s našimi odbornými znalosťami umožní poskytovať kvalitné poradenské služby. Capco si vďaka spolupráci s poprednými finančnými inštitúciami dokázala vybudovať silnú reputáciu a ja som nadšený, že v tom môžeme pokračovať aj na Slovensku.“ hovorí Claus Hintermeier.
Farzine Fazel, partner Capco: „Otvorenie tejto novej pobočky odráža našu snahu rásť v Európe. Pôsobenie v Bratislave znamená lepšiu kapacitu a flexibilitu pre naše tímy po celom svete, čím zefektívnime kvalitu dodaných služieb neustále sa zvyšujúcemu počtu našich klientov.“
Spoločnosť obsadila 27. priečku denníka Sunday Times rebríčka 100 najlepších zamestnávateľov v roku 2012. Capco je držiteľom niekoľkých ďalších ocenení vrátane Top 25 Consultant of the Year podľa časopisu Consulting Magazine a Woman Leaders v poradenstve. Capco momentálne hľadá ľudí so skúsenosťami v oblasti kapitálových trhov a bankovníctva či už na technických alebo obchodných pozíciách. Prijímanie nových zamestnancov bude počas roka naďalej pokračovať. Viac informácií na www.capco.com alebo career.slovakia@capco.com.

Zdroj:PR SERVIS SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies