Finálový večer Miss Slovensko 2015 bude moderovať Jan Kraus

NETKY.SK • 18 Marec 2015, 18:14 • 2 min
Finálový večer Miss Slovensko 2015 bude moderovať Jan Kraus

BRATISLAVA – Finálový večer súťaže ženskej krásy Miss Slovensko 2015, ktorý sa uskutoční 24. apríla v bratislavskej Incheba Expo Aréne, bude moderovať herec a publicista Jan Kraus. Ten sa úlohy moderátora zhostil aj v roku 2009. "Som veľmi rada, že pán Kraus prijal pozvanie na finále dvadsiateho ročníka.

slovakia

left justify in out

Myslím si, že dá celému večeru opäť nezabudnuteľný charakter," povedala riaditeľka súťaže Karolína Chomisteková.

 

Finále Miss Slovensko 2015 bude v priamom prenose vysielať televízia JOJ. Na obrazovkách sa objaví aj moderátor Michal Sabo, ktorý bude informovať o dianí v zákulisí. Diváci a diváčky sa tento rok opäť môžu tešiť na rozhovory s finalistkami, hosťami a účinkujúcimi. "Oproti predchádzajúcim rokom pribudne aj nová disciplína, v rámci ktorej sa finalistky predstavia priamo počas prenosu. Myslím si, že diváci sa skutočne majú na čo tešiť a spolu s režisérom projektu Tomášom Eibnerom máme ešte pripravené ďalšie prekvapenia," dodala Chomisteková, ktorá súťaž vyhrala v roku 2013. Vstupenky na tohtoročné finále budú od 19. marca dostupné v sieti Ticketportal.

 

O titul najkrajšej ženy Slovenska tento rok zabojujú Lujza Straková z Banskej Bystrice, Petra Denková z Uhorského, Kristína Roháčeková z Banskej Bystrice, Nicole Naelová z Popradu, Bronislava Gregušová z Bratislavy, Paulína Pélyová z Novej Bane, Júlia Lengvarská zo Spišskej Novej Vsi, Simona Leskovská z Bratislavy, Barbora Fakundinyová zo Žiliny, Adriana Hodossyová z Bratislavy, Barbora Bakošová z Bratislavy a Laura Hajdušíková z Komárna. Víťazka získa postup na Miss World 2015, honorovanú zmluvu od produkčného domu Forza, automobil a ďalšie ceny.

 

Jana Krausa môže verejnosť poznať z filmov ako Dívka na koštěti (1971), Jak se budí princezny (1977), Krakonoš a lyžníci (1980), Černí baroni (1992), Hanele (1999), Waterloo po česku (2002), Musím tě svést (2002), Skřítek (2005), Gympl (2007), 3 sezóny v pekle (2009) alebo Vejška (2014).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies