Finálovú dvojicu ázijskej Ligy majstrov potvrdí až arbitráž

NETKY.SK • 30 Október 2015, 15:33 • 2 min
Finálovú dvojicu ázijskej Ligy majstrov potvrdí až arbitráž

LAUSANNE - Vo finále ázijskej Ligy majstrov by sa v novembri mali predstaviť futbalisti Al-Ahli a Kuang-čou Evergrande, ale zloženie dvojice sa ešte môže zmeniť.

slovakia

left justify in out

Športový arbitrážny súd (CAS) v Lausanne eviduje podnet od saudskoarabského klubu Al-Hilal, v ktorom sa konštatuje, že za Al-Ahli v oboch semifinálových zápasoch nastúpil útočník Oussama Assaidi, ktorý vraj nebol riadne registrovaný. Maročan v oboch dueloch išiel na trávnik až v závere ako striedajúci hráč. V prvom sa na pôde Al-Hilalu zrodila remíza 1:1, v druhom zvíťazil tím zo Spojených arabských emirátov Al-Ahli 3:2 a rozhodol o postupe do finále.

 

Prvý súboj o trofej je naplánovaný na 7. novembra, odveta bude 21. novembra v Číne. Ázijská futbalová konfederácia protest Al-Hilalu zamietla. CAS by mal vysloviť verdikt už v utorok 3. novembra.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies