Finálovú desiatku českej ankety Zlatá hokejka tvorí osem hráčov z NHL

NETKY.SK • 26 Máj 2016, 18:58 • 2 min
Finálovú desiatku českej ankety Zlatá hokejka tvorí osem hráčov z NHL

PRAHA - Vo finálovej desiatke ankety Zlatá hokejka 2016 pre najlepšieho českého hokejistu figuruje až osem hráčov z NHL. Nechýba veterán Jaromír Jágr, skúsený matador Tomáš Plekanec či jeden z lídrov Philadelphie Jakub Voráček. Informoval portál hokej.cz.

slovakia

left justify in out

Prevahu zámorských korčuliarov podčiarkli aj nominácie brankárskej dvojice Petr Mrázek (Detroit), Michal Neuvirth (Philadelphia) či útočníkov Tomáša Hertla (San Jose), Davida Krejčího (Boston) a Ondřeja Paláta (Tampa Bay). Osmičku zámorských hokejistov dopĺňa víťaz Gagarinovho pohára s Metallurgom Magnitogorsk Jan Kovář a Roman Červenka, ktorý bol lídrom tímu Piráti Chomutov a suverénne najproduktívnejším hráčom uplynulej sezóny českej extraligy.

 

Víťaza Zlatej hokejky 2016 vyhlásia v sobotu 25. júna v Karlových Varoch. V ankete majú právo hlasovať zástupcovia Českého zväzu ľadového hokeja (ČSLH), tréneri reprezentácie, mládežníckych výberov aj klubov najvyššej súťaže a hokejoví novinári. Najúspešnejším hráčom v histórii ankety je Jágr s jedenástimi prvenstvami, nasleduje legendárny brankár Dominik Hašek s piatimi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona