Finalistky Miss Universe sa predvedú v róbach za 30-tisíc eur

NETKY.SK • 7 Marec 2014, 10:53 • 2 min
Finalistky Miss Universe sa predvedú v róbach za 30-tisíc eur

BRATISLAVA - Na finále súťaže krásy Miss Universe 2014, ktoré sa uskutoční 14. marca, sa dvanástka súťažiacich predvedie v kolekcii šiat z dielne amerického módneho salónu La Casa Hermosa. Okrem toho poskytne víťazke večerné róby aj na svetové finále Miss Universe.

slovakia

left justify in out

„Finalistky sa v úvode marcového finále predstavia v kolekcii koktailových šiat a v rámci promenády vo večerných šatách predvedú exkluzívnu kolekciu prepracovaných rób s ručne všívanými kameňmi, ktorej cena sa pohybuje v hodnote takmer 30-tisíc eur. Téma tohto ročníka je Midnight magic,“ prezradila riaditeľka súťaže Miss Universe Silvia Lakatošová.

Zakladateľkou módneho domu La Casa Hermosa je americká módna návrhárka a stylistka Robin Fleming. Salón sídli na Floride a zameriava sa na kompletný styling a individuálne poradenstvo. Orientuje sa najmä na večerné róby pre finalistky súťaží krásy. V šatách z ich dielne si zisk svojho titulu vychutnali víťazky posledných ročníkov Miss Universe, Miss America, Miss USA či Miss Teen USA. Finalistky Miss Universe SR oblieka od roku 2011. Fleming vo svojom módnom dome ponúka vlastnú kolekciu i kolekcie ďalších návrhárov a návrhárok akými sú napríklad Badgley Mischka, Sherri Hill či Tony Bowls. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona