Finalistky Miss Slovensko absolvovali prvú spoločnú prehliadku

NETKY.SK • 13 Marec 2016, 12:24 • 2 min
Finalistky Miss Slovensko absolvovali prvú spoločnú prehliadku

BRATISLAVA - Finalistky súťaže Miss Slovensko 2016 absolvovali prvú spoločnú prehliadku. Podujatie sa konalo v sobotu večer v Chateau Földváry.

slovakia

left justify in out

Dievčatá prezentovali tvorbu návrhárov a návrhárok, akými sú Boris Hanečka, Izabela Komjati, Ľubica Cintulová, Michael Kováčik, Michaela Ľuptáková, Róbert Bartolen, Zlatica Hujbertová či skupiny Factory WTF?!.


Okrem riaditeľky súťaže Karolíny Chomistekovej prišli napríklad aj prvá vicemiss Slovensko 2015 Barbora Bakošová a druhá vicemiss Slovensko 2015 Petra Denková. O moderovanie sa postarala Veronika Ostrihoňová, o sprievodný program zas Twiins, Thomas Puskailer, Mamba Dasha i tanečníci z Riverpark Dance School.


Chateau Fashion Night bola vyvrcholením týždňového sústredenia finalistiek. Výťažok z predaja vstupeniek na podujatie poputuje na podporu detí trpiacich HIV pod záštitou Daniela Hantuchová Foundation.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies