Finalistka poslednej Superstar predstavila singel a videoklip ku svojej novej piesni

NETKY.SK • 2 Júl 2019, 14:01 • 2 min
Finalistka poslednej Superstar predstavila singel a videoklip ku svojej novej piesni

BRATISLAVA - Pôvabná tmavovláska Karmen Pál-Baláž prichádza po úspešnom hite Anjel s novým singlom Nádej, ku ktorému pridáva aj videoklip, nakrútený v kaštieli v Ivanke pri Dunaji.

slovakia

left justify in out

Po debutovom singli Anjel pre Karmen zložil a producentsky naň dohliadal spevák Adam Ďurica. O hudbu sa postarali Celeste Buckingham v spolupráci s členmi Littlebeat studia Martinom "Maxom" Šrámekom a Matejom Miklošom, ktorí sú zároveň aj producentmi skladby. Autorom textu je mladý raper Ľubomír Glasa, ktorý vystupuje pod pseudonymom Akalaky.

 

 

Videoklip k pesničke vytvoril Marko Procházka so svojím tímom. Nakrúcalo sa v dvoch lokáciách, na bratislavskej Malej scéne a v romantickom kaštieli v Ivanke pri Dunaji. "Pesnička je aj o mne, schovaná je tam myšlienka, že treba ísť za svojím snom, konkrétne snom o hudbe stať sa speváčkou, stáť na pódiu, spievať pre ľudí, rozdávať im radosť hudbou. Chcela by som k tomu dodať, že netýka sa to len hudby. Každý človek, ktorý sníva, má snívať veľa, aby sa aspoň malé percento z toho splnilo. Keď tomu človek verí, tak to aj príde," vyjadrila sa Karmen.

 

 

V týchto dňoch sa mladá speváčka venuje najmä koncertovaniu na rôznych festivaloch a mestských akciách, pripravuje nové projekty v štúdiu, chystá ďalšiu spoluprácu s Ďuricom. Ten len nedávno zverejnil hostí na svojich jesenných akustických koncertoch a jedným z nich bude aj Karmen.

 

"Som veľmi rada, že Adam nedávno zverejnil hostí a že je to už oficiálne vonku. Nevedela som sa totiž dočkať, kým sa budem môcť o túto skvelú novinu podeliť so svojimi fanúšikmi. Vďaka Adamovi mám krásne zážitky z jarnej časti koncertnej šnúry, kde som tiež bola hosťom. Každý bol niečím jedinečný a veľmi som si ich užila a viem, že ani na jeseň to nebude inak," reagovala speváčka.

 

 

Karmen Pál-Baláž mala k hudbe vždy blízko. Odmalička sa učila hrať na rôznych hudobných nástrojoch a spievala ľudovky. Na základnej škole založili s bratom, sesternicami a bratrancami rodinnú kapelu. Chodila na základnú umeleckú školu, kde sa učila hru na klavíri. Koncertovala s rodinnou kapelou Acoustic Nights, kde vystupovala spolu s otcom. V roku 2018 sa zúčastnila na televíznej speváckej súťaži Česko-Slovenská Superstar, v júnovom finále sa umiestnila na treťom mieste.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@terezaa.maskova a @eliskaruskova jedou dál! @karmen.palbalaz děkujeme za skvěle výkony 😘 #superstar2018

Príspevok, ktorý zdieľa SuperStar2018 (@superstartv2018),

 

Teraz vám však už ponúkame jej horúcu novinku Nádej.

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona