Finalistka Miss Slovensko 2015 Lujza Straková sa teší, že stretla v Miss veľa skvelých ľudí

NETKY.SK • 14 Marec 2015, 14:55 • 2 min
Finalistka Miss Slovensko 2015 Lujza Straková sa teší, že stretla v Miss veľa skvelých ľudí

BRATISLAVA - Finalistka Miss Slovensko 2015 s poradovým číslom 1 Lujza Straková sa teší, že počas príprav na finálový večer stretla mnoho skvelých ľudí.

slovakia

left justify in out

„Sme tu skvelá partia a mám také zážitky z týchto pár sústredení, že na to sa jednoducho nedá zabudnúť,“ povedala v rozhovore pre agentúru SITA.

 

Dvadsaťdvaročná andragogička z Banskej Bystrice pracuje popri štúdiu vo vlastnom kozmetickom salóne, ktorý si otvorila len pred pol rokom, venuje sa vizážistike a vo voľnom čase podľa vlastných slov tiež rada varí. „Rada skúšam nové veci a varím špeciality. Mojou najobľúbenejšou je camembert s prosciutom a s restovanými paradajkami,“ prezradila.

 

Mladá blondínka zároveň verí, že s ostatnými finalistkami zostane v kontakte aj po súťaži. „Verím tomu, že finále každej z nás prinesie šťastie a zostaneme potom aj naďalej v kontakte,“ poznamenala.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona